-->

Saç Lastikleri İle Evde Saç Düzleştirme

Saç Lastikleri İle Evde Saç Düzleştirme

Siz de düz saçlara sahip olmak isteyenlerden misiniz? Saç lastiği ile kolay saç düzleştirme yöntemi makalemizde evde saç düzleştirme yönteminin doğal bir yolunu gösterdik.
Bu işlemi uygulamadan 1 gece önce saçınızı yıkayın, böylece saçlarınız temiz ve şekil alması kolay bir hale gelecektir.sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (1)


Saçınızı kurutmak için kurutma makine kullanmayın, yalnızca havluyla saçın fazla suyunu alın, saçınız hafif yaş olarak kalmalı.sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (2)


Bijutericiden saçınızın uzunluğu ve gürlüğüne göre 20-50 tane arası elastik saç bantı alın. Saçınıza zarar vermemek için lastik olanları değil, kumaş kaplı bantları tercih edin.sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (3)


Saçınız 2-4 eşit parçaya ayırın. Saçınız azsa 2’ye ayırmanız kafi, gürse 4’e ayırın.sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (4)


Kulağınızın altından at kuyruğu toplar gibi saça bant takın, aralıklarla bantı takmaya devam edin.sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (5)


Saçınızın diğer bölümüne de aynı işlemi uygulayın.sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (6)


Saç lastiği ile saç düzleştirme işlemini geceden yapın ve bu şekilde uyuyun.sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (7)


Ertesi sabah düz saçlarla uyanacaksanız!sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (8)


İlk yaptığınızda elbette istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz fakat her gün bu yöntemi uygulayıp, zamanla düz saçlara sahip olabilirsiniz.


İlgili Konular


Saç Düzleştirici Süt Maskesi Tıklayınız


Saç Düzleştirici Makine Nasıl Temizlenir Tıklayınız


 


YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.


sac_lastigi_ile_kolay_sac_duzlestirme (9)







YAZININ DEVAMI ==> Saç Lastikleri İle Evde Saç Düzleştirme
Saç Lastikleri İle Evde Saç Düzleştirme
Saç Lastikleri İle Evde Saç Düzleştirme
LihatTutupKomentar