C vitamini deposu, en sağlıklı meyvelerden olan portakaldan şerbet yapmaya ne dersiniz?Osmanlı şerbeti resimli tarif makalemizde bu şerbetin yapımını resimlerle anlattık. Osmanlı mutfağında şerbetlerin özel yeri vardı. Siz de şerbet severlerdenseniz, işte size Osmanlı sofrasından tarifimiz
Malzemeler
4 adet portakal
2 yemek kaşığı bal
Yapılışı
4 adet portakal ve organik bal size lazım olacak gıdalardır.Portakalları yıkadıktan sonra, ikiye kesip suyunu çıkarın. Bal ilave edip iyice karıştırın.
Hamur İşleri, Çorbalar, Makarnalar Her Türlü Yemek Tarifi İçin Tıklayınız
Şerbeti süzgeçten geçirin.
Osmanlı Mutfağı Yemekleri Ve Tatlıları İçin Tıklayınız
Buzdolabına kaldırın. Soğuk biçimde servis yapın.
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.
YAZININ DEVAMI ==> Portakal Şerbeti Resimli Tarif